over

Over Rijschool Zinaro

Bij Rijschool Zinaro krijg je les van een gedreven en dynamische instructeur die zijn lesmethode aanpast op jouw manier! Jong, gedreven, dynamisch en met een gepaste dosis humor zorgt de instructeur dat jij straks veilig en zelfverzekerd de weg op kan.

Faalangst

Faalangst is een angst om te falen (niet voldoen aan de verwachtingen van de omgeving). Bang om fouten te maken, maar faalangst hoeft niet negatief te zijn. Een examen kan ook zorgen voor extra adrenaline, waardoor leerlingen beter presteren. Juist hierin is het belangrijk de leerling het zelfvertrouwen te geven waardoor negatieve faalangst wordt omgebogen in positieve faalangst. De leerling is (gezond) zenuwachtig maar heeft het zelfvertrouwen om goed te kunnen presteren. Faalangst en motivatie zijn sterk met elkaar verbonden!

Rijschool Zinaro heeft een erkend diploma voor rijinstructeur en heeft daarbij een kwalificatie voor het omgaan en het begeleiden van leerlingen met faalangst. (Behaald bij het ibki, examinering en certificering voor de mobiliteitsbranche te Nieuwegein).

Opfrislessen

Heb je al een rijbewijs? Een lange tijd niet gereden? Of durf je de snelweg niet op? Ook voor opfrislessen ben je bij Rijschool Zinaro in goede handen! Met enkele lessen kun jij weer opgefrist en vol zelfvertrouwen de weg op!

Rijlesapp

Rijschool Zinaro maakt gebruik van de rijles app. Leerlingen kunnen de rijles app koppelen aan hun facebook en zo hun gereden routes bijhouden en delen met vrienden. Door hun routes te posten op facebook sparen zij punten, met deze punten kunnen zij leuke prijzen winnen!